Szerző: vt135 | 2018/03/15

Jubileumi ünneplés!

Igen, igen, igen! Ezt is megértük! 200.000 megtekintés, 20.000 egyedi látogató, 200 bejegyzés! (Illetve mindenből picit már több, de így kerek a szám. 😉 ) Mindezt 364 olvasói hozzászólás kísérte. Nagyon jól esett, mikor pár éve szünetelt a blog, számos olvasó, köztük több nőnemű olvasó (!) is kérlelt, hogy nehogy abbahagyjam. Nos, bár azóta is akadnak, khmm, hébe-hóba szünetek 🙂 , de abbahagyni nem tervezem, különösen már azért sem, mert számos anyag várja, hogy megírjam őket. És hát még a végleges terepasztal befejezése is, mondjuk úgy, még egy kicsit odébb van.

A blog 10 éves születésnapjáig ugyan még van közel másfél év, ellenben a vasútmodell hobbim kiújulása már közel 10 éve történt (kicsit később kezdtem írni a blogot). Akkor már évek óta “lappangott” bennem, hogy a gyermekkori vasutazást újrakezdem, aztán 2007-ben jött el az a pillanat, amikor ez ténylegesen megtörtént. Mivel gyerekkoromban is eljutottam odáig, hogy terepasztalt építettem, ezért egyértelmű volt, hogy ismét ez lesz a cél. Persze még az első, frissebb, terepasztal “vázlatig” is sok lépés és sok idő kellett elteljen és hol van még a teljesen végleges megvalósítás! Azon amúgy jókat nevettem utólag, hogy időnként elneveztem egy terepasztal tervet “teljesen végleges”-nek – de persze aztán a tervezés tovább folytatódott, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Így aztán született “újabb teljesen végleges” nevű verzió is, meg ez is kapott további számozást. 🙂 Aztán rájöttem, hogy célszerűbb visszaállni a normál számozásra. A legutolsó verzió már a 88-as verziószámot viseli.

Reklámok

Responses

  1. […] a jubileumi bejegyzésemben is említettem, bizony sokat változtak a kezdeti elképzelések, hogy miképpen is nézzen ki a […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: