Szerző: vt135 | 2010/03/08

BR 110 szépítés IV.- Ugrás a mélyvízbe

A BR 110-esem szépítésének első három része ITT, ITT és ITT található.

Következő lépésként nekiálltam a BR 110 kapaszkodóinak a felrögzítéséhez. Időközben sikerült cián-akrilátos ragasztót (R/C Bond) vadásznom – igen, vadásznom, tekintve, hogy eme, számomra legalábbis hétköznapi ragasztófajta két modellvasútboltban sem volt, csak egy a harmadikban találtam.

Az orr-kapaszkodókkal nem boldogultam. Kezdődött ott a történet, hogy a korábban, rengeteg türelemmel, küszködéssel, valamint szitkozódással összeragasztott kapaszkodórúd – ami ugyebár két darabból lett összerögzítve -, ismét szétvált. Végül sikerült ismét egybeforrasztani (bár nem voltam meggyőződve maradéktalanul, hogy ez egy egyenest alkot-e…), de egyáltalán nem akart felrögzülni a BR 110-es orrára. Közben a másik orr-rúd is szétesett, úgyhogy ezt már a sors intésének tekintve felhagytam a próbálkozással.

Bár nem örültem a dolgok ilyen alakulásának, viszont arra gondoltam, hogy az este még megmenthető, ha fel tudom ragasztani az oldalkapaszkodókat. Óvatos ténykedésemet siker koronázta: ugyan a kapaszkodó póznák egy kicsit tényleg alacsonyabbak lettek, mint a valóságban, de a különbség nem látványos. Ettől eltekintve ugyanakkor jelentősen megdobja a BR 110-esem kinézetét!

Reklámok

Responses

  1. […] fabrikáltam kapaszkodó botokat (Az öt részes beszámolóról bejegyzések itt, itt, itt, itt és itt.). A mostani tevékenységgel ismét fejlesztettem egy kicsit ezirányú képességeimet. […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: